Ihanaa – maanantai! Viikonloppuna meinasi taas iskeä ahdistus, kun ei oikein ollut mitään mitä tehdä. Tai no, koulujuttujahan aina olisi, mutta kun elämäänsä kaipaisi vähän muutakin sisältöä niiden lisäksi! Lauantaina kävin kaupungilla ja pitkästä aikaa oikeasti shoppailin ja se toisaalta kyllä piristi mieltä ihan ihmeellisesti! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ostin jo hyvissä ajoin mekon kesäksi (ajatuksella, että voin käyttää sitä nyt keväällä esim. farkkujen kanssa ja kesällä sitten esimerkiksi leggingsien kanssa). Se on kivasti kelta-valkoinen, niin se sopii käytettäväksi pääsiäisenäkin. Halusin nimittäin pääsiäiseksikin pääsiäisaterialle jotakin kivaa uutta ja vähän siistimpää päällepantavaa, ja tuo kyseinen mekko käy tarkoitukseen paremmin kuin hyvin! :) Ostin mekon Zipistä, hinta 34,95€ olisi muuten ollut aika kirpaiseva, mutta onnekseni minulla oli kyseiseen liikkeeseen lahjakortti, eikä maksettavaa jäänyt paljoakaan. Kyseinen uusi vaatekaappini silmätikku on kokoa s, mutta on silti hieman liian löysä minulle. Muuten mekko oli ihan täydellinen, siispä päätin ostaa sen hiukan huonohkosta istuvuudesta huolimatta. Mietin, että kiristäisin mekkoa takaa esimerkiksi jollain rintakorulla (saattaa kuulostaa hassulta, mutta minulla on mielessäni jo tarkat visiot ;) ) tai sitten vain kaventaisin sitä.

 

Matkaani tarttui myös uusi valkoinen maihinnousu-henkinen kevättakki H&M:ltä – tarkenisinkohan jo siinä? Ihastuin takkiin ensisilmäyksellä, koska mielestäni sitä voi käyttää myös ”siistimpänä” takkina, mutta se menee ihan kivasti myös vaikka rennompien housujen ja tennareitten kanssa! Takilla oli hintaa 39,90€, ei siis mielestäni paha hinta ollenkaan. Sain siitä vielä 10% alennusta, kun takissa oli pieni tahra. Tahra on kuitenkin niin pieni, että sitä hädin tuskin edes huomaa, jos ei tarkoituksella sitä etsi. Alennuksen myötä takilta kylläkin meni vaihto- ja palautusoikeudet, mutta enpä olisi tuota kuitenkaan vaihtanut tai palauttanut, joten samapa se.

 

Löysin myös uudet tennarit kevääksi! Seppälästä vajaalla parilla kympillä mukaani lähteneet kenkulit ovat mustat, joissa on kultaisia koristekuvioita. Samoja kenkiä oli myös valkoisella pohjavärillä, mutta musta miellytti noissa enemmän silmääni. Uudet tennarit tosiaan tarvitsinkin, koska entisissä on useampikin reikä ja niillä kävellessä sukat ovat siis aivan litimärät, kun vesi tulee jo myös pohjien kautta läpi. Ihanaa!

 

1383579.jpg

(kuva googlettamalla)

 

Vaatteiden ja kenkien lisäksi ostin uuden ripsivärin ja ranskalaisen manikyyrin ”kotisetin”. Sokokselta ostin nuo molemmat, olivat vielä sopivasti tarjouksessa! Ripsari on Max Factorin Masterpiece Max – pakkohan se oli ostaa, kun Ellen Jokikunnas ja Max Factorin johtava meikkitaiteilija olivat tuotetta esittelemässä ;) Niin, ja kaupanpäälle sain vielä tämän kuun Cosmon :D Tosi hyvältä ripsiväriltä tuo hankintani kyllä vaikuttaa, samoin kuin jo heti lauantai-iltana testaamani manikyyrisetti. Yleensä olen ollut kynsieni suhteen melko vaatimaton, joten on hauska nähdä omat kyntensä kerrankin kunnolla laitettuina :)

 

Ehkäpä myöhemmin tällä viikolla lisäilen myös kuvia ostoksistani tänne blogiini. Laittaisin niitä toki jo nyt, mutta kuten tuossa taannoisessa bloggauksessani mainitsin, kameran kuvien siirtojohtoni on kotona kotona. Onneksi pääsen kotiin pääsiäisen viettoon jo keskiviikkona! Ihanaa päästä rakkaitten ihmisten luo ja rakkaaseen kotiin! <3