Onpas kirjoittelu viime aikoina jäänyt aika vähiin :/ No mutta eipä tällä blogillani paljon taida lukijoita olla, joten anteeksipyyteleminen tuskin on tässä tarpeen :) Monena päivänä on ollut blogi mielessä, mutta kirjoittaminen on kuitenkin aina jäänyt. Äsken iski yhtäkkiä inspiraatio bloggailuun, joten päätin hiukan päivitellä kuulumisiani - vaikkapa sitten ihan omaksi ilokseni! (Vaikka toki minulla on salainen haave siitä, että myös joku muu itseni lisäksi blogiini eksyisi - ja jättäisi myös kommentin, vink vink ;) )

Pääsykokeisiin luku on alkanut. Materiaali ilmestyi reilu viikko sitten, ja siitä lähtien illat ovat menneet melko tiiviisti lukiessa. Välillä olen tuulettanut aivojani käymällä lenkillä tai salilla - ja sitten taas jaksaakin lukea! Minulla ei ole varmaan koskaan aiemmin ollut yhtä paljon motivaatiota lukemiseen kuin nyt - haluan niin kovin opiskelemaan luokanopettajaksi :) Kirjoitin viime keväänä ja olen nyt välivuoteni aikana suorittanut kasvatustieteen ja erityipedagogiikan perusopintoja, joista on ilmiselvää hyötyä Vakava-aineiston lukemisessa. Esimerkiksi jokaisen artikkeleissa vastaantulevan termin kohdalla ei tarvitse kaivaa tietosanakirjaa esille ja asiayhteyksiä tajuan nyt paljon paremmin kuin vuoden takaista Vakava-artikkelikokoelmaa silloin lukiessani. Toukokuun seitsemäs on sitten todellinen koetus edessä!

Nyt on mukava viikonloppu edessä, kun äitini ja veljeni tulevat tänä iltana luokseni ja viettävät täällä koko viikonlopun :) Huomenna tiedossa hiukan shoppailua ja äitini kummitytön syttärit, ehkäpä sukuloimaankin ennätämme. Sunnuntaina viimeistään sitten taas pääsykoekirjan pariin ;) Voisinkin sanoa olevani tällä hetkellä Vakavasti onnellinen! :)

Mukavaa viikonloppua teille blogini mahdollisille lukijoille! Jättäkäähän edes lyhyt kommentti, jos kävitte lukemassa :)