Harmittaa, kun jätin hiihtolomaillessani kamerani "kuviensiirtojohdon" kotiin :( Olisi niin mukava päästä lisäilemään blogiin myös kuvia! Itse asiassa yhtenä päivänä olin keväisestä auringosta niin fiiliksissä, että lähdin kaupungille kamera mukanani. No, kuvausfiilikset meni sitten siinä, kun muistin että se mainitsemani johto majailee nyt muutaman sadan kilometrin päässä. Noh, parin viikon kuluttua olen taas menossa kotiin, niin sitten viimestään johto messiin ja kuvia kehiin ;)

Viikonloppu ahdistaa taas vähän... En useinkaan keksi viikonlopuille mielekästä tekemistä, yleensä vain haahuilen kaupungilla kauppoja kierrellen. Odotan perjantai-illasta alkaen maanantaiaamua (outoa, tiedän!), koska tiedän silloin tapaavani taas kavereitani, joita en viikonlopun aikana kovinkaan usein tapaa. Olen varmaan täysi vastakohta suurimmalle osalle ihmisistä, kun melkein kaikki tuntuvat aina odottavan viikonloppua ja inhoavan maanantaiaamuja :D Huomenna varmaankin taas suuntaan kaupungille ja sunnuntaina lupasin mennä vierailemaan tätini luona. Kaupungilla mieleni tekisi aina mennä johonkin kahvilaan istuskelemaan jotakin erikoiskahvia juoden ja vain kahvilatunnelmasta nauttien. Kuitenkin päädyn aina siihen, että voinhan keittää kahvit sitten, kun palaan asunnolleni shoppailukierroksen jälkeen. Toisaalta tiedän, miten tärkeää olisi tehdä itsekseenkin joskus jotain tavallisuudesta poikkeavaa, jotain mistä nautin. Päätinkin, että huomenna piristän itseäni jollain kivalla jutulla :) Millä, sitä en vielä tiedä. Vinkkejä ja ehdotuksia päivänpiristyskeinoista otan muuten mielelläni vastaan!

Vielä noista kuvista puheenollen, kun itselleni ei esimerkiksi nuo tekijänoikeus- ym. asiat ole niin tuttuja, niin osaisitteko kertoa kuinka vapaasti esimerkiksi internetistä löytyviä kuvia saa blogissa julkaista?

1354841.jpg

Löysimpä viime syystalvella Intian matkaltamme nappaamani kuvan auringonlaskusta. Vaikka Suomen kevätaurinko on ihan voittamaton, kyllä aurinko Intiassakin lumosi! :) (Harmi, että kuvanlaatu kärsi tänne siirrettäessä!)